Kelimeler-Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Son güncelleme: 01 Temmuz 2024

Bu Gizlilik Politikası, Kelime Kutusu uygulamasını kullandığınızda uygulamanın verilerinizi nasıl topladığını, kullandığını ve işlediğini açıklar.

Bu Gizlilik Politikasında açıklananlar dışında bilgilerinizi kullanmayacağız veya kimseyle paylaşmayacağız.

Uygulama, uygulama mağazasından indirildiğinde herhangi bir veri içermez. Tüm veriler kullanıcılar tarafından eklenmelidir.

Bilgi toplama ve kullanma

Uygulama tüm özellikleri ile ücretsiz kullanılabilir. Bu durumda verileriniz yerel cihazınızda tutulur ve hiçbir kişisel bilgi toplanmaz ve kullanılmaz.

Verileriniz

Uygulamaya kaydedilen verilere tüm cihazlardan erişilmek istenmesi durumunda ücretli abonelik satın alınması ve uygulama, uygulamaya giriş yapılarak kullanılması gerekir. Bu durumda kayıt olurken e-posta, şifre ve isteğe bağlı olarak kullanıcı adı ve kullanıcı resmi istenebilir. Uygulamayı giriş yaparak kullandığınızda https://supabase.com/privacy adresindeki gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.

Aboneliğinizi iptal ettiğinizde, aboneliğinizin bitiş tarihine kadar herhangi bir kısıtlama olmadan tüm fonksiyonları ile uygulamayı kullanmaya devam edersiniz. Abonelik bitiş tarihinden sonra da mevcut verilerinize tüm cihazlarınızdan erişmeye devam edersiniz. Ancak yeni veri girişi ve mevcut verilerde değişiklik yapamazsınız.

Reklam sunucuları

Herhangi bir reklam sunucusu şirketi ile ortak değiliz veya özel ilişkilerimiz yoktur.

Değişiklikler

Gizlilik Politikasında gelecekteki muhtemel değişiklikleri yine bu sayfada size bildireceğiz. Bu değişiklikler yayın tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Bunun için bu sayfayı periyodik olarak tekrar kontrol etmelisiniz.

Bize e-posta ile ulaşabilirsiniz: h.koktas@outlook.com